Компанія Durex визначила особливості сексуального життя різних країн світу.

Як повідомляє Shape, експерти з'ясували, які пози найбільш популярні в різних країнах і хто з них отримує від сексу більше задоволення.

У дослідженні "Sexual Wellbeing Global Survey" взяли участь понад 26 тисяч респондентів з 26 країн.

Вчені довели, що кількість сексу не впливає на задоволення. Всього 25 відсотків опитаних жителів Франції зізналися, що задоволені своїм сексуальним життям, при тому, що 70 відсотків французьких респондентів зазначили, що займаються сексом, як мінімум, раз на тиждень.

Американці займаються сексом рідше, ніж французи, проте задоволені своїм сексуальним життям на 23 відсотка більше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Найбільше задоволення від сексу отримують жителі Греції, незважаючи на те, що 87 відсотків займаються сексом як мінімум раз на тиждень.

Найменше займаються втіхами японці. Лише 34 відсотки респондентів цієї країни зізналися, що інтим у них буває щотижня.

"Хороший секс буває при наявності багатьох факторів, таких, як взаємне фізичне задоволення, емоційний зв'язок партнерів і, звичайно, почуття. Той факт, що люди займаються сексом раз на тиждень, не говорить про те, що у них трапляється хороший секс щотижня", - говорить психолог з Беверлі-Хіллз Хіларі Голдшера.

Читайте також: Найбільше люблять цілуватися жителі Близького Сходу

Друга частина дослідження стосувалася поз у сексі. Найпопулярнішою для американців є місіонерська поза. Її обирає третина опитаних американських жінок і один з п'яти чоловіків.

На другому місці в американців доггі-стайл, так само, як і у жителів Великобританії.

На другому і третьому місці у британців позиція жінка зверху і місіонерська поза відповідно. Примітно, що найбільш популярною секс-позицією у жителів Японії також є доггі-стайл.

Нагадаємо, що раніше вчені довели, що зради у жінок генетично обумовлені.