Російські пропагандисти з телеканалу "Росія 24" повісили на американського коміка Сема Хайда тяжкий злочин.

Журналісти помилково назвали його винуватцем загибелі десятків людей на музичному фестивалі у Лас-Вегасі.

Сем Хайд зажив собі скандальної слави завдяки своїм жорстким і провокаційним жартам. Особливо його полюбляють ультраправі.

До дезінформації чоловікові не звикати. Так, користувачі анонімного сервісу 4chan неодноразово вкидали в мережу фейки про те, що Хайд нібито є відповідальним за атаки в Сан-Бернардіно в 2015 році, Батон-Ружі в 2016-му і в Шарлотсвіллі в серпні цього року.

Дивіться: Коміку вже не раз приписували участь у терактах

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Терористи "ІД" заявили, що той розстріл – справа рук їхнього "солдата", 64-річного американця Стівена Педдока, який кілька місяців тому прийняв іслам і вступив у ряди бойовиків.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", від куль кілера загинули щонайменше 58 людей, ще понад півтисячі поранені. Деякі госпіталізовані у критичному стані. Терориста знайшли в номері на 32-му поверсі готелю Mandalay Bay, де він наклав на себе руки. Там же копи виявили більше десяти одиниць зброї.