У ніч на 5 серпня в Тернополі, на вулиці Сагайдачного, 1 спалахнула пожежа, вогнем були охоплені верхні поверхи будівлі і дах.

Як повідомив місцевий сайт "Доба", в результаті пожежі обвалився дах будинку. На місце події прибули три пожежні машини, однак вони не встигали гасити вогонь.

"Спочатку приїхала одна машина, потім ще додали. Одна з пожежних машин приїхала без води", - зазначає видання. Крім того, повідомляють очевидці, одна з пожежних машин збила хлопця, пошкодження були не надто сильними.

"Я телефонував пожежним, питав, чому так мало машин, мені повідомили, що всі наявні працюють на місці, інші доїжджають з районів", - зазначив депутат обласної ради.

Читайте також: Біля Коблево горить 40 га трави (фото)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Мешканці будинку евакуювалися, оскільки вогонь розгорався.

Відзначимо, що на вулиці Сагайдачного, 1 знаходиться старовинна будівля, в якому раніше був офіс Партії регіонів.

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, о 1 год. 55 хв 5 серпня пожежу локалізовано та о 3 год. 04 хв – ліквідовано.

Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено торговельно-офісні приміщення на 3 і 4 поверхах та покрівлю на площі 750 м кв.

Причина пожежі встановлюється. До гасіння пожежі залучалося 12 одиниць основної та спеціальної техніки та 80 чоловік особового складу.