У ніч з 4 на 5 серпня в Одесі в мікрорайоні Лузанівка виникла сильна пожежа в барі "Бікіні". Про це повідомляє Таймер.

Як повідомляють очевидці, пожежа почалася з вибуху, слідом за яким спалахнуло сильне полум'я.

За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає, хоча приміщення сильно постраждало.

Крім того, повідомляється, що на місці події були присутні голова "Ради громадської безпеки" Марк Гордієнко та лідер "Автомайдану" Євген Резвушкін.

Перед вибухом в барі Гордієнко і Резвушкін атакували нічний клуб "Лимон" в одеській Лузанівці, зазначає видання.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами одного з адміністраторів закладу, група "євромайданівців" прибула до приміщення нічного клубу нібито для того, щоб "усунути порушення" і закликати адміністрацію закладу виконувати закон.

Читайте також: В Одесі вбили охоронця місії Євросоюзу

На своїй сторінці у Facebook лідер "Ради громадської безпеки" опублікував фотографії, на яких він дає свідчення співробітнику міліції.

Пізніше Гордієнко пояснив інцидент.

"Сьогодні РГБ, "Автомайдан" і Січ "Укроп", разом з міліцією та хлопцями з батальйону "Шторм" заїхали на вогник у нічний клуб "Лимон". Там ми побачили, як 14 -15 літнім продають горілку ...
Разом з нами були дві дівчини, яких побив господар "Лимона", такий собі Юра. Бив їх, розбив айфон і примовляв, що ніхто йому не указ", - написав він.

За його словами, біля клубу почали збиратися "тітушки", які почали ображати хлопців зі "Шторму".

"І тут нам довелося їх затримати ...Найактивніші бігли як підстрелені зайці, а чоловік п'ять передані міліції... І в процесі цієї погоні, я припускаю для відволікання уваги, негідники підпалили кафешку поруч ("Бікіні", - ред.). Балони літали як птахи, ... рятувальники розчистили проїзд та евакуювали сусідній заклад", - додав лідер "Ради громадської безпеки".

Нагадаємо, вночі 3 серпня в Одесі пролунав вибух біля входу у громадську організацію "Самооборона Одеси". Правоохоронці встановили, що невідомі привели в дію саморобний вибуховий пристрій, потужністю 200 грамів у тротиловому еквіваленті.