Голова Львівської ОДА повідомив, що 28 серпня патрульна поліція вийде на вулиці Львова. А вже незабаром поліцейських направлять у кілька районів області.

"Уже тривають навчання, ми сподіваємося, що 28 серпня, так само як на вулиці Києва вийшли нові "копи", так само на вулиці Львівської області вийдуть абсолютно нові поліцейські", - зазначив Олег Синютка в ефірі "5 каналу".

Читайте також: Набір у поліцію Хмельницька стартує 6 серпня - Аваков

"Ми сподіваємося, що це буде не тільки Львів, це будуть і райони області, так як Самбірський експеримент – це, якщо я не помиляюся, перший експеримент районного масштабу по всій Україні. На превеликий жаль не всі, але я сподіваюся, що з 20 районів Львівської області наступний крок це буде 5-6 районів", - додав Синютка.

Нагадаємо, що Петро Порошенко нарешті підписав закон про поліцію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще