Бойовики знову активізуалися: у Приморському вони розгортають та маскують техніку, а під Ровеньками зафіксовано 2 групи російських військ. Одна з них зі складу російського ВДВ.

Про це повідомляє Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

За оперативними даними групи "Інформаційого Спротиву" бойовики на Донбасі продовжують вести активні обстріли позицій українських військ, опорних пунктів та цивільних об'єктів. Сепаратисти стріляють з мінометів та артилерії.

Читайте також: Військові відбили дві атаки бойовиків під Донецьком

Також Тимчук зазначає, що в Донецьку зафіксовано перекидання минометного підрозділу терористів вздовж "лінії фронту" по проспекту Шведова на північний схід.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Від Попасної до Станиці Луганської, вздовж обох берегів Сіверського Дінця ведеться "війна малих груп". Українські військові зафіксували велику кількість диверсійо розвідувальних та рейдових груп терористів.

"З Росії в райони, підконтрольні "ДНР" і "ЛНР", ведеться перекидання сільгосптехніки. Перекидання сільгосптехніки зафіксоване в Амвросіївці, Краснодоні, Ровеньках. У південних окупованих районах Луганської обл. йде збиральня, фіксується наявність російських фахівців."