Фонд гарантування вкладів продовжив режим тимчасової адміністрації у проблемному "Дельта банку" до 2 жовтня поточного року. До цієї дати адміністратором фінустанови буде Владислав Кадиров.

"З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного Дельта Банку, запобігання втрати майна та збитків банку, виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів прийняла рішення №147 від 3 серпня про продовження терміну здійснення тимчасової адміністрації в Дельта Банку до 2 жовтня 2015 року", - повідомили у ФГВ.

Наразі Фонд гарантування вкладів підтримує фінансово неспроможний банк у виплаті коштів вкладникам. Чотири відділення банку сплачують депозитні кошти клієнтам, у яких договір закінчився до 30 квітня.

Читайте також: Золотовалютні резерви НБУ зросли до $10,4 млрд

Нагадаємо, "Дельта банк" визнали неплатоспроможним 2 березня цього року. Тимчасова адміністрація була введена до 2 вересня 2015 року. Власником фінустанови був Микола Лагун.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще