У Херсонській області через ретранслятор у Красноперекопську населення має доступ до перегляду російських телеканалів.

Про це повідомив на засіданні уряду голова Херсонської ОДА Андрій Путілов, передає УНН.

"Ми робимо усе для зупинення трансляції російських каналів на територіях поблизу Криму. Транслятор у Красноперекопську знаходиться на окупованій території, а тому населені пункти поблизу нього мають змогу дивитися російські канали",- повідомив про проблему херсонський губернатор.

Нагадаємо, 23 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні заборонила три російські телеканали.

Також, 4 серпня Державне агенство з питань кіно розширило список заборонених в Україні російських фільмів. Про це написав у своєму Facebook голова відомства Пилип Іллєнко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Держкіно заборонило ще ряд російських фільмів, зокрема телесеріал "Каменська", "Загін", "Спецкор відділу розслідувань" та художній фільм "Червоний лотос" – написав він.

Читайте також: В Україні заборонили показ російського серіалу "Лягавий"

Він нагадав, що телесеріал "Каменська 5" та телесеріал "Каменська 6" заборонені для демонстрації та розповсюдження від 2 липня.