В Україні осудили чотирьох ухилянтів від військового обов'язку. Ними виявились троє мешканців Донецької області та один чоловік зі Львова. Порушникам присудили від двох до трьох років в'язниці з виправним терміном.

У прокуратурі повідомили, що громадяни із Донецької області не з'явилися до військкомат у призначену дату без поважних причин. Винуватці мешкають у Червоноармійсько-Селидівському районі. Їхній вік 29, 32 та 41 рік відповідно.

Ще одного ухилянта зі Львову Сихівський райсуд засудив на два роки у в'язниці. Після отримання повістки чоловік також не з'явився до військкомату. Крім того, прокурори повідомили, що чоловік проходив медогляд і по стану здоров'я мав служити.

Читайте також: Російський школяр потролив Путіна

Окрім цих випадків, на Донеччині розглядаються ще п'ять справ щодо ухилення від військових обов'язків. На Львівщині таких справ 143. Всі вони мають бути передані до суду. Порушникам погрожує до трьох років у неволі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно у Харківській області вперше засудили ухилянта. Чоловік проведе два роки у в'язниці.