Після закінчення президентського терміну президент Польщі Броніслав Коморовський створить інститут, в якому одним з напрямків діяльності буде дослідження польсько-українських відносин.

Про це повідомляє Onet Wiadomosci.

"На даний момент немає остаточного рішення, але президент вказав на деякі напрямки роботи. Він говорив про Україну, а також звернув увагу на підприємництво", - повідомив радник польського президента Ян Літинський.

Читайте також: З російських шкіл вилучають "неправильні" підручники

Про плани створити інститут Коморовський оголосив у липні у Львові. Він зазначав, що в Польщі поширена практика створювати інститути колишніми президентами. Так зробили Лех Валенса і Олександр Кваснєвський.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомлялося раніше, в липні у Львові Коморовському було присвоєно звання почесного доктора Львівського національного університету імені Івана Франка.