У місті Джанкой, що в окупованому Росією Криму, напроти будинку прокуратури з'явився величезний плакат. На ньому зображена нацистська символіка.

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

На плакаті зображений прапор російської ультранаціоналістичної організації "Русское национальное единство". ЇЇ ідеологія в Росії характеризується як нацистська та фашистська.

Червоний прапор з нацистським хрестом намальований на тлі піднятих рук. Цей жест слугував привітанням у нацистській Німеччині.

На плакаті є два написи – "Ми це сила!" і "Нам потрібна велика Росія!". Також на плакаті присутній президент Росії Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читайте також: Редакцію кримськотатарської газети розгромили у Сімферополі

Один із місцевих громадських активістів Макс Овсянников стверджує, що глава російської адміністрації Джанкоя Олександр Кульнев погодив розміщення провокаційного плаката із фашистською символікою на Будинку піонерів.

Нагадаємо, білборд присвячений 9 травня із зображенням екіпажу нацистського бомбардувальника з'явився у російському місті Івантеєвка. Це призвело до чергового скандалу в країні.