Є багато факторів, які негативно впливають на людину. Іноді нам буває так важко, що можна повірити, ніби всередину забрався демон і рве душу в різні сторони.

Гримерка Келлі Одел надихнулася подібним досвідом депресії, внутрішніх переживань, розладом психіки і виткала незвичайний костюм з латексу.

Фотографії костюма

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, що Келлі створила страхітливий костюм, вона вирішила влаштувати в ньому фотосесію, щоб показати, що відбувається в засіках людини при депресії і глибоких переживаннях. На створення шедевра пішло дев'ять днів.

Так як неймовірно складно уявити, що твориться у людини в душі, дизайнер запросила для участі в зйомці Сьюзі Камінг. Ця дівчина, своїх переживань розуміє, що таке, коли тебе рвуть на частини зсередини.

У моделі вийшло пояснити, як виглядають її стадії сильній депресії і що вона відчуває при цьому. Завдяки її старанням вдалося зробити костюм реалістичним.

Фіналом стало всепоглощающе моторошне видовище: сковують руки і душать, а особи кричать, плачуть і корчать гримаси.

На завершення, Келлі включила в проект амбіграмму. У ній говориться: "Я в порядку", — а якщо слова перевернути, то виходить "Врятуй мене".

Невеликий штрих додала і маска на обличчя, якій гримерка проілюструвала, як ми ховаємо своє справжнє обличчя за натягнутою посмішкою і таким чином маскуємо внутрішню біль.

Дивіться сюжет про жахи

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві влаштували фестиваль культур народів світу.