Сьогодні у Львові відбудеться матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" та "Фенербахче". Організатори зустрічі очікують на три тисячі вболівальників із Туреччини.

Керівництво стамбульського клубу викупило майже півтисячі квитків для своїх фанатів, але деякі турки купували квитки через інші джерела. Фани "Фенербахче" відомі своїм запальним характером і ворожим ставлення до своїх суперників.

Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. За офіційною інформацію від клубу, бразилець Фред прийме участь у грі, не дивлячись на підозру у вживанні допінгу. У стартовому складі турків знову не з'явиться їхня головна зірка - голландець Робін ван Персі.

Читайте також: Іньєсту обрали капітаном "Барселони"

Тренер гірників Луческу сподівається на хорошу підтримку з боку львівської публіки, адже переможець цього матчу зіграє у вирішальному відбірному раунді до найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще