Пенсіонерка Раїса Василівна продала на Андріївському узвозі покриті ручною вишивкою хустки, а всі виручені гроші перерахувала на потреби українських військових в АТО.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook Олександра Мітіна.

За її словами, у бабусі є свої особисті мотиви допомагати українській армії на сході країни.

"Я народилася в Білорусі. Жила в Грозному, потім навчалася в Москві. Що таке Росія, зрозуміла в університеті. Нехтування, ненависть така була. Викладач давав завдання і відвертався. Говорив," та білоруска "- ні імені, ні прізвища"", - каже бабуся.

Вже будучи на пенсії 51-річна жінка переїхала до Києва. Лікар порадив змінити клімат.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: В Україні розпочато благодійний проект "Ти тільки живи!"

"Тут нікого: ні друзів, ні родичів. Живе в крихітній квартирі на Лісовій. Всю зиму вишиває, а влітку - продає. Цього року 80 хустинок завдяки Фейсбуку розпродала в рекордні терміни. Всі гроші перевела на рахунки української армії", - пише Мітіна.

"Тому що цій країні зараз важко, а я їй дуже вдячна", - так пояснила своє бажання допомогти українським бійцям Раїса Василівна.