Екс-міністр аграрної політики, член ВО "Свобода" Ігор Швайка розповів, що гроші на мотоцикл Harley-Davidson йому подарував колишній народний депутат Олександр Мирний.

За словами "свободівця", це був подарунок на день народження, передає Укрінформ.

"Мотоцикл Harley-Davidson червоного кольору 2013 року був придбаний 8 липня 2014 року за гроші, які я отримав у подарунок на день народження від свого побратима Олександра Мирного. Подарунок мені був зроблений з огляду на те, що у грудні 2013 року мені спалили автомобіль Mitsubishi L200, і Мирний мені тоді сказав, що закінчимо революцію - і я тобі допоможу придбати нову машину. І згодом мені були подаровані гроші", - розповів Швайка на прес-конференції сьогодні.

Екс-міністр додав, що Мирний може собі дозволити робити подібні подарунки, бо лише у Харківській області за його рахунок було профінансовано лікування дітей більш як на 2 млн гривень.

Він також запевнив, що йому не вручали ніякого повідомлення про підозру, не було жодного виклику, мотоцикл не арештований. Водночас Швайка зазначив, що йому відомо про відкриття кримінальне провадження начебто за отримання ним хабара.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я думаю, що ця інформація з'явилася через те, що стрімко зростає підтримка населенням "Свободи", і з огляду на місцеві вибори", - вважає колишній міністр.

Читайте також: Harley-Davidson як хабар: кримінальна справа проти Ігоря Швайки

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з'явилась інформація, що стосовно Швайки відкрито кримінальне провадження через мотоцикл Harley-Davidson вартістю 250 тисяч гривень, який, за даними слідства, йому подарували працівники ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".