Вокаліст популярної рок-групи "Deep Purple" Джо Тернер виступить з концертом в анексованому Криму 13 серпня.

Як повідомляє joinfo, музикант прибуде в Крим в супроводі своєї групи "TOPGun".

Нагадаємо, що після анексії Росією півострова виступ в Криму є індикатором політичної позиції. Багато артистів, які вже виступили перед кримчанами, оголошуються персонами нон-грата в Україні.

Так було з відомим югославським виконавцем Гораном Бреговичем. Після його концерту в Криму, а також заявах про могутність Росії, в Україні скасували його концерт.

Пізніше також скасували концерти Бреговича і в Польщі, де співак мав виступити в рамках фестивалю Life Festival Oswiecim.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Скандальний київський концерт з Кустуріцею скасували

В київському палаці Спорту скасували концерт, на котрому хедлайнером анонсували режисера Еміра Кустуріцу.

Нагадаємо, що Джо Тернер, відомий за виступами в колективах "Rainbow", "Deep Purple" і "Fandango". Перший концерт він дасть у Феодосії. Після цього 14 серпня він виступить в Севастополі, а 15-го в Ялті.