Оператор мобільного зв’язку "Київстар" оприлюднив дві нові лінійки тарифних планів, що поширюються на контрактних абонентів та абонентів передплаченого зв’язку.

Як передає прес-служба компанії, для останніх тепер доступні тарифи "Безлім Розмови", "Безлім Соцмережі", "Безлім Відео" та "Максимальний Безлім". Представники "Київстар" підкреслюють: кожен з цих тарифів відповідає потребам різних груп абонентів.

"Максимальний Безлім"

Цей тариф є найдорожчим, він коштує 155 гривень. У пакет входить безлімітний мобільний 3G інтернет без обмеження швидкості і можливість користуватися всіма доступними в Україні сервісами без обмежень. У вартість тарифу включена друга SIM-карта.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Безлім Відео"

Вартість тарифу – 95 гривень. Пакет укомплектований доступом до YouТube та дає змогу безкоштовно користуватися додатками Zvooq, Fonoteka, Megogo, Divan.TV і "Домашнє.ТБ" від "Київстар". Сюди ж входить послуга SIM-пара.

"Безлім Розмови" та "Безлім Соцмережі"

Пакети включають у себе безлімітні дзвінки в мережі, 500 Мб і 3000 Мб мобільного інтернету відповідно, хвилини для дзвінків на мережі інших мобільних операторів та нетарифікований доступ до соцмереж і низки освітніх сервісів.

Що стосується контрактних абонентів, то для них доступні п’ять тарифів: "Безлім", "Безлім Extra", "Безлім Silver", "Безлім Gold" і "Безлім Platinum".

"Безлім Extra" за 95 гривень надає клієнту безлімітний мобільний інтернет. Тариф дає абонентам можливість користуватися послугами одразу, оплачуючи їх у наступному місяці, планувати свої витрати і поповнювати рахунок частинами. У нього включене й пріоритетне обслуговування.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", слідчі ГПУ дозволили прослуховувати абонентів "Київстар".