Сьогодні в першій половині дня одного з військових 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України важко поранив снайпер бойовиків.

Поки лікарі рятують солдату життя, його товариші оголосили полювання на снайпера терористів і обіцяють обов'язково його знайти, пише Преса України.

Інцидент стався на бойовому опорному пункті "Фасад" у місті Щастя.

"Поранення важке. Куля пройшла навиліт. За ознаками поранення, швидше за все калібр 7,62 мм. Куля зайшла в лівий бік, пробивши грудну клітку, зачепила хребет, пробила черевну порожнину, після пошкодила кишечник і вийшла з боку правої бічної поверхні черевної порожнини. Куля потрапила в ту ділянку в бронежилеті, яка не закрита пластинами", - розповів екс-міністр спорту Дмитро Булатов, який служить у Щасті.

Він додав, що ворожі снайпери працюють на "Фасаді" вже третій день поспіль. "Вчора пробили пострілом з 12,7 мм бойову машину "дев'ятка". Постраждав тільки автомобіль. Снайпера вирахують і знищать. Не вперше", - обіцяє Булатов.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Читайте також: Росія краде врожай зерна в окупованих районах Донбасу

Нагадаємо, раніше бойовики обстріляли "Фасад" великими снарядами, в результаті чого отримали поранення четверо солдатів та вибухнули дві машини ЗСУ.