Можна з упевненістю сказати, що всі знають про те, що Покрова Пресвятої Богородиці відзначається 14 жовтня. Так само, мало хто може засумніватися в тому, що це свято дійсно дуже важливе для всіх віруючих людей. Але, варто зазначити, що Покров Пресвятої Богородиці це не тільки церковне торжество, але і народне. Тому є не тільки різні традиції і заборони, але й ворожіння на Покрову Пресвятої Богородиці, які допоможуть дізнатися дівчатам про свого судженого, і з'ясувати, хто з подруг першою вийде заміж.

Ворожіння на Покрову Пресвятої Богородиці 2017: як вийти заміж

Тут вам допоможе трохи дивна фраза. У ніч з 13 на 14 жовтня, якраз на Покрову Пресвятої Богородиці потрібно сказати "Покрий землю сніжком, а мене женишком" і лягти спати. До речі, важливо, що після того, як ви це зробите не можна ні з ким говорити. А найголовнішим показником, вийшло, чи ні, буде ваш сон. Якщо ж у сні ви побачите чоловіка в головній ролі, то весіллю бути. Якщо ж ні, то забудьте про заміжжя.

Ворожіння на Покрову Пресвятої Богородиці 2017: як дізнатися, хто буде судженим

Є ще один досить цікавий спосіб ворожіння на Покрову. Перед сном треба повечеряти п'ятьма солоними варениками і відправитися спати. Перед самим сном потрібно вимовити: "Суджений-ряджений, принеси мені водички напитися". Ну, хто і присниться, той і буде вашим судженим.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ворожіння на Покрову: як дізнатися яким буде майбутній рік

Таке ворожіння пов'язане з вогнем. На Покрову Пресвятої Богородиці потрібно піти в церкву і після того як ви помолилися, поставте свічку. І далі потрібно стежити за вогнем. Якщо він буде рівним, то і рік у вас пройде тихо і спокійно. А якщо ж потріскує, то в житті не все так гладко і спокійно.

Ворожіння на Покрову Пресвятої Богородиці 2017: як дізнатися, хто першою вийде заміж

А для цього вам з вашими подругами знадобиться нитка. Потрібно буде кожній видати шматки однакової довжини. І далі просто підпалюємо нитку. У кого першої догорить до кінця, той скоро і відправитися під вінець.

Дивіться: Ворожіння напередодні Покрови. Що приготувала доля?

Тепер ви знаєте, які є ворожіння на Покрову Пресвятої Богородиці.