Бойовики "Ісламської держави" зняли відео, на якому німецькою мовою погрожують канцлеру Німеччини Ангелі Меркель. Як повідомило німецьке видання Focus, відео було знято у захопленій терористами сирійській Пальмірі.

У повідомленні ІДІЛ закликає усіх німецьких прихильників їхньої політики долучатися до терористів. Вони пообіцяли знищити всіх "невірних" у Німеччині та Австрії, а також помститися Ангелі Меркель за протидію діяльності "Ісламської держави".

Видання стверджує, що близько 450 громадян Німеччини поїхали до Сирії та Іраку воювати на стороні ІДІЛу. Третина з них вже повернулася додому. Цікаво, що це перше звернення терористів німецькою мовою.

Читайте також: Проросійські сили пропонували за Яроша півмільйона долларів

"Ісламська держава" наразі є найнебезпечнішою у світі терористичною організацією. Метою їхнього існування є встановлення законів шаріату у всьому світі. Зараз її члени активно тероризують мусульманські країни та заохочують мешканців вступати до їхніх рядів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще