Генпрокуратура пред'явить підозру у розв'язанні збройного конфлікту на території України полоненим російським офіцерам Головного розвідувального управління Олександру Олександрову та Євгену Єрофєєву

Про це повідомив заступник генерального прокуратора, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Щодо них обвинувальні акти будуть точно спрямовані в суд, і їм також буде інкриміновано і оголошено про підозру у ст. 437 за участь у розв'язанні агресивної війни і військового конфлікту", - розповів Матіос.

Раніше радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт повідомив, що однією із статей, за якою звинувачуватимуть Олександрова та Єрофєєва, - є тероризм.

Тандіт також повідомив, що судовий процес над затриманими російськими спецназівцями розпочнеться вже у вересні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Читайте також: "Я взагалі-то не один такий із Сашком тут сиджу" – ГРУшник Єрофєєв

Нагадаємо, 16 травня під час штурму українських позицій в місті Щастя Луганської області в полон потрапили двоє спецназівців ГРУ ЗС Російської Федерації.