Якщо раніше більшість знаменитостей намагалися виправити основний, на їх думку, недолік за допомогою силікону, то тепер пластичні хірурги все частіше від нього відмовляються. Все тому, що знайшли заміну, яка не потребує операцій та імплантатів.

Як повідомляє Clutch, американські фахівці останнім часом практикують доволі незвичну процедуру підтяжки грудей – вони переливають кров у "проблемні" зони. Ефект виявився точно такий же, як і після пластики.

Кров'яні тільця, поміщені у центрифугу, відокремлюються і утворюють плазму, яку і вводять потім у тіло, не зробивши навіть жодного надрізу.

Коштує таке задоволення не менше 1,9 тисяч доларів, а перебувати у кабінеті лікаря вам доведеться всього якихось кілька годин.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Це ідеальний варіант для годуючих мам або жінок, груди яких втратила свою форму в слідстві вікових змін. Процедура дозволить розгладити і підтягнути шкіру грудей, підняти молочні залози і посилити їх чутливість", - запевняє хірург Герберт Хуей.

Дивіться: пластичний хірург розвіяв головні міфи про збільшення грудей

Як повідомляв портал "Знай.ua", волосся на цікавому місці стало новим трендом Instagram.