У селищі Ювілейне Луганської області 31 липня озброєні бойовики у стані алкогольного сп'яніння на бронетранспортері вщент розтрощили два автомобілі місцевих жителів. Після цього вони влаштували стрілянину.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Для розслідування цього інциденту з терористами нещодавно в Луганськ прибула спеціальна комісія з Росії. До неї увійшло семеро чоловік.

"Російські ляльководи, відкрито розмістились у готелі "Дружба" та намагаються хоч якось вгамувати власноруч випещених нелюдей", - зазначають у штабі.

Однак російське керівництво починає усвідомлювати безперспективність спроб вгамувати терористів. Росіяни розглядають варіанти повного заміщення бойовиків на кадрових військових з Росії.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Для них планують оформлювати відповідні документи.

Читайте також: Бойовики розікрали металеві ворота під аеропортом Донецька

Нагадаємо, група бойовиків намагалася прорватися на територію Росії і потрапила під обстріл.

Інцидент зафіксували 2 серпня в районі пропускного пункту "Ізварине", що на російсько-українському кордоні. Російський танк розстріляв групу сепаратистів на авто, після чого повернувся на вихідну позицію.

Наразі росіяни займаються будівництвом укріпрайону навпроти пункту "Ізварине".