Військові залізничники привчають мешканців Донецької області співати гімн України. Кожен раз при зміні варти, на мосту вибудовується весь особовий склад. Зупиняється рух транспорту. Воїн - трубач виконує Гімн, а в цей час піднімається Державний прапор України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Українські військові залізничники популяризують серед місцевого населення в зоні проведення АТО армійську традицію з виконанням Гімну України та підняттям Державного прапора. Привчають до неї місцевих жителів воїни Державної спеціальної служби транспорту з Новомосковська. Бійці виконують завдання з охорони й оборони наплавного мосту, під Слов'янському", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Терористи залякують бійців АТО аудіозаписами обстрілів

"Більшість пасажирів виходять з автомобілів і кладуть руку на серце, інші - співають. Звичайно, є й такі, яким байдуже і знаходяться в транспорті", - розповів начальник караулу підполковник Богдан Задорожний.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

За словами Задорожного, жителі мають знати, що тут знаходиться українське військо, яке захищає їх і в будь-який момент першим прийде на допомогу.