П'ятниця 13-го в 2017 році буде вже вдруге. Першу ми зуміли пережити ще в січні, а ось і друга. Люди дуже давно були схильні до різних забобонів, тому не дивно, що і в такий день, який залежить від календаря, є свої прикмети. І ми вирішили розповісти вам більше про це, щоб ви знали, які прикмети і забобони є в п'ятницю 13-го.

Забобони в п'ятницю 13-го

До речі, цікаво, що за опитуваннями, величезна кількість європейців боїться числа 13. А якщо сюди вписується ще й п'ятниця, то взагалі страшно.

Багато лікарів не дуже люблять цю дату. Особливо хірурги. Вони кажуть, що в п'ятницю 13-го ймовірність поганого результату операції зростає вдвічі. Деякі просто напросто переносять їх на наступний день. Так, наприклад, в Британії в п'ятницю 13-го проводиться на 50% менше операцій, ніж будь-який інший день.

Трохи дивно, але люди, які пов'язані з комп'ютерними технологіями, так само побоюються п'ятниці 13-го. Вони кажуть, що в цей день практично завжди трапляється величезна кількість вірусних атак.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім цього, забороняється проводити важливі угоди і гуляти весілля. Все може піти зовсім не за планом.

За народним повір'ями, в п'ятницю 13-го треба обов'язково піти до церкви. Це допоможе уникнути всіх неприємностей.

Прикмети в п'ятницю 13-го

Вважається, що якщо в п'ятницю 13-го посадити рослину, то воно дуже швидко помре.
Вкрай сильно рекомендують, що п'ятниця 13-го – це жахливий день для весілля. Якщо одруження пройде саме в цей день, то скоро все розвалиться.
Якщо ви зібралися піти на іншу роботу, то, будь ласка. Тільки не в п'ятницю 13-го.

Деякі програмісти кажуть, що в п'ятницю 13-го віруси особливо агресивні. Ну, і за статистикою, це дійсно так. Адже багато хакерів люблять "працювати" в такий день.
П'ятниця -13го – це дуже поганий день для веселощів. Вони може спровокувати нещастя.

Дивіться: Що не можна робити і Чим небезпечна п'ятниця 13: ТОП 20 заборон в п'ятницю 13

Тепер ви знаєте, які є прикмети і забобони у п'ятницю 13-го.