Нова афера з'явилися в Київській області: шахраї не соромилися відбирати у пенсіонерів останні копійки.

Як повідомляє портал Рoliteka, аферисти заходили до жителів із пропозицією купити мішок цукру. Коли гроші вже були на руках, вони різко "передумували" і скасовували угоду, а повертали вже фальшивки замість справжніх купюр. Схема прекрасно спрацювала в трьох селищах: Северинівка, Липівка та Андріївка. Все йшло як по маслу, поки одні з "клієнтів" не залишили декілька помітних вм'ятин на автівці горе-продавців: по них і змогли вичислити аферистів правоохоронці. При затриманні у шахраїв вилучили мішок цукру, "липові" гроші і 22 тисячі справжніх.

Обманом старих промишляли 52-річний мешканець Молдови та 30-річний громадянин Білорусі. Чоловікам належить просидіти в СІЗО два місяці з можливістю внесення застави, по 64 тисячі гривень за кожного.

Шахраї ошукували пенсіонерів, пропонуючи дешевий цукор


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Запорізькій області шахраї "нагріли" людей на 5 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще