Вболівальники стамбульського "Фенербахче" стали активними порушниками громадського спокою у Львові. Близько трьох тисяч фанатів "канарок", очікуючи матчу свого клубу проти донецького "Шахтаря", заполонили більшість закладів у центрі міста.

Про це повідомляє "Футбол 24".

Турецькі вболівальники перед матчем вирішили підтримати Україну. Вони порадували місцеву публіку власним варіантом пісні про президента Росії Володимира Путіна.

До Львова, за попередньою інформацією, приїхало майже три тисячі вболівальників із Туреччини.

Нагадаємо, сьогодні на "Арені Львів" "Шахтар" прийматиме "Фенербахче". Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. Букмекери вважають фаворитом цього матчі саме український клуб.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Львів очікує на три тисячі фанів "Фенербахче"

Відома контора William Hill приймає ставки на перемогу "Шахтаря" з коефіцієнтом 1,80, тоді як успіх "Фенербахче" котирується з коефіцієнтом 4,75. Імовірність же нічиї оцінюється в 3,30.

Ще більш райдужні перспективи малює донеччанам букмекери з Вwin. Коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" тут 1,40, ймовірність нічиї становить 3,80. Шанси на тріумф "Фенербахче" букмекери оцінюються в 4,50.