Соліст гурту Scooter Ейч Пі Бакстер втратив роботу на шоу "Німеччина шукає суперзірку" через візит до окупованого Росією Криму.

Про це у Twitter написав посол України у Німеччині Андрій Мельник.

"Святкуємо естрадно-дипломатичну перемогу у ФРН! Після нашого протесту кримський вояжер Ейч Пі Бакстер зі Scooter вилетів із жюрі", - повідомив дипломат.

Нагадаємо, Ейч Пі Бакстер заявив про намір виступати у Криму у серпні цього року, на що почув гучну критику. Музикант все одно прилетів на півострів, попри попередження з боку прокуратури України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прокуратура АР Крим відкрила кримінальне провадження на учасників колективу Scooter за порушення українського кордону. Посол України у Німечинні закликав звільнити Бакстера з шоу.

Відео з виступом Scooter у Криму

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Мельник зустрічався з менеджером Scooter та переконував його скасувати поїздку колективу до Криму.