У мережі Інтернет з'явився пост про те, що Міністерство оборони України подало апеляцію проти матері загиблого 19-річного добровольця з позивним Шльоцик (Євген Костюк), відмовляючись визнавати його участь у зоні АТО.

Фото загиблого

Така інформація з'явилася на сторінці Таїсії Гайди в Facebook.

"Вже годину пишу і витираю пости, тому що в голову лізуть одні матюки. Міністерство оборони... ні, не так...Міністерство, бл*дь, оборони України подало апеляцію проти мами загиблого 19-річного добровольця Шльоцика, щоб не визнавати його участь у бойових діях на Сході! Як же я вас, с*ки, ненавиджу", - написала вона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

3 червня 2016 року Україна попрощалася з 19-річним бійцем 1-ї окремої штурмової роти ДУК "Правий сектор" Євгеном Костюком з Вінниці з позивним Шльоцик на Майдані Незалежності в Києві.

Скріншот запису в Facebook

На службу хлопець пішов у 17 років, коли на Донбасі ввели статус АТО. Воював він у Пісках.

Однак, 29 травня, в результаті мінометного обстрілу шахти "Бутівка" в Донецькій області, воїн отримав поранення в голову.

І вже в ніч на 2 червня помер у Дніпропетровській лікарні імені Мечникова.

Дивіться сюжет про військовослужбовця

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко випадково проговорився про провокації в зоні АТО і загостренні ситуації "на лінії зіткнення".