Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг знизила тарифи "Київенерго" на гарячу воду і опалення.

Зокрема, тариф на опалення чиновники комісії знизили на 2%, на гарячу воду на 4,5%. Дане рішення було прийнято на засіданні.

Тепер ціни на гарячу воду для населення становлять - 80,62 грн за куб. м з полотенцесушителем і 74,53 грн за куб. м без рушникосушки. На тепло - при наявності лічильника на рівні 1385,83 грн за Гкал. А також 31,55 грн за кв. м опалювальної площі, якщо в квартирі немає лічильників.

Зростання тарифів в Києві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що постійне підвищення комунальних тарифів обурює українців, але остання витівка довела жителів Запоріжжя до кипіння. Знайшлися будинки, де тарифи підняли в 20 разів.