Перед входом до будівлі Генеральної прокуратури поліцейські зловили прокурора на автомобілі BMW. Він припаркувався на тротуарі.

Про це пише користувач majorua в livejournal.com.

Правозахисник Олег Веремієнко, за його словами, подзвонив у 102 і повідомив, що джип BMW з державним номером "АА0707ІМ" заїхав на тротуар і стояв прямо навпроти входу в Генпрокуратуру.

Власник автомобіля з'явився тільки через 40 хвилин. Ним виявився прокурор, ім'я якого невідоме.

Поліція, за словами інтернет-користувача, склала через 40 хвилин протокол про порушення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Весь цей час до бмв підходили працівники генпрокуратури обговорювали пікет і швидше за все співчували колезі", - пише він.

Після того, як поліція склала протокол про порушення, водій BMW з'їхав з тротуару. Пізніше він зник за дверима Генпрокуратури.

Читайте також: У столиці напівроздягнений чоловік атакував патрульних (відео)

Нагадаємо, 31 червня в районі Березняків водій припаркувала свій червоний кросовер занадто близько до зупинки громадського транспорту. Коли підійшли поліцейські, жінка сперечалася з правоохоронцями, а потім намагалася поїхати з місця події.

Спочатку вона трохи здала назад, але дорогу їй перегородив поліцейський. Потім жінка поїхала вперед і поліцейський був змушений стрибнути на капот авто.

На порушницю наділи наручники і повели до службового авто.