27-річна британська модель Розі Рофф вже давно завоювала титул секс-символу серед сотень спокусниць соціальної мережі Instagram і продовжує активно підтримувати своє звання, публікуючи відверті фотографії.

На одному з останніх знімків дівчина постала у розкішному комплекті нижньої білизни яскравого червоного кольору у стилі героїні "50 відтінків сірого". Розі рекламує продукцію люксового бренду Bordelle, що спеціалізується на виготовленні ексклюзивної білизни для жінок, які "хочуть зваблювати і домінувати". На офіційному сайті ателье можна прочитати, що у виробництві майстри використовують золото, атласні стрічки, шовк та інші дорогі матеріали, тож зрозуміло, що їх продукція не всім по кишені. Крім того, процесс виготовлення унікального комплекту може зайняти кілька місяців.

Розкішна фігура міс Рофф та її проживання у Лондоні, де власне й знаходиться фірма, забезпечили їй, як бачимо, дуже вигідний контракт.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що днями не менш спокусливу білизну продемонструвала й американська красуня Ебігейл Ретчфорд.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще