Одна з найвідоміших у світі моделей plus-size Ешлі Грем усіляко просуває в маси переконання, що себе потрібно любити у будь-якому тілі та з будь-якою вагою.

Про те, що навіть пампушки можуть стати популярними й знаменитими, 29-річна американка успішно демонструє на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона публікує фото у купальниках, рекламує власну марку нижньої білизни для повних жінок, дефілює по подіуму на показах престижних брендів. За її життям у мережі вже стежать понад 5,3 млн користувачів, багатьом з яких вона подарувала впевненість у собі.

Днями Емілі потішила шанувальників новим фото у білизні. Для демонстрації комплекту модель вибрала дещо чудернацьку позу, переплівши ноги та схрестивши руки над головою.

Знімок зібрав майже 300 тисяч уподобань, і більшість коментаторів написали Ешлі компліменти. Голосу хейтерів у цьому вирі теплих слів практично непомітно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Натомість інша модель у тілі, Тесс Холлідей, часто стає об’єктом критики з боку користувачів. Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно вона знову вирішила подратувати своїх ненависників.