На думку психологів, сміх може допомогти в розпізнаванні таємних думок співрозмовника.

Кожна людина по-своєму виражає одні і ті ж емоції. Експерти в області психології пропонують придивитися до того, як сміється ваш співрозмовник і дізнатися, що він ховає за веселощами і посмішкою.

Про це розповідає Joinfo.ua.

Психологи ділять людський сміх на кілька типів. Що ж кожен з них означає?

Якщо людина сміється, показуючи при цьому зуби, це комплімент його співрозмовнику. Такий сміх означає, що людині подобається компанія, в якій він знаходиться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сміх крізь зуби означає, навпаки, незручність і стриманість людини. У цей момент людина не готова ділитися щирими емоціями зі своїми співрозмовниками.

Якщо ви відзначаєте, що людині смішно, але вона не сміється, стримуючи себе – знайте, що вона вам не довіряє і не хоче показувати себе справжню.

Сміх-хихикання – це головна ознака людини, яка може зрадити або обдурити. Довіряти таким людям небезпечно.

Постійний сміх, з приводу та без, характеризує вашого співрозмовника як закомплексовану і затиснуту людину, сміх для якої – маска.

Низький грудний сміх видає людину, яка звикла домінувати над всім і вся. Навряд чи вам вдасться до неї достукатися та змусити почути свою точку зору.

Сміх невпопад найчастіше зустрічається у нервових, неврівноважених, готових спалахнути в будь-який момент людей. У спілкуванні з ними потрібно весь час бути напоготові - в будь–який момент людина може просто зірватися на істерику.

Більш того, протягом багатьох десятиліть лікарі і вчені твердять про те, що сміятися корисно для здоров'я.

Дивіться сюжет про користь сміху

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві презентували ще один модний журнал Celebrity, який викликав не менше сміху в соцмережах.