Група вчених з Брістольського університету створили метод, який дозволить будь носимым та іншим гаджетам реагувати на жести через ультразвук.

Вони розробили альтернативний розуміння жестів абсолютно будь-якими розумними девайсами, починаючи від пилососів, і закінчуючи розумними лампочками.

Завдяки датчику і алгоритму, до руху м'язів можна присвоїти певну команду гаджетів. Це означає, що сигнали надходять на гаджети при конкретних рухах рук. В результаті кожного руху можна привласнити свою команду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

По суті, це та ж технологія з використанням ультразвукових хвиль, що використовується при обстеженні організму людини. Вчені стверджують, що при доопрацюванні цієї технології, управляти гаджетами стане набагато простіше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що роботи замінять американських почтальйонов.