Коли Крістін Куінн виходила заміж, її подружками нареченої були дві подруги, одна сестра і одна бабуся.

"Хто не хоче, щоб краща подруга стояла поруч у день весілля? У нас дуже глибокий зв'язок з бабусею, і ми відмінно ладнаємо. Не кажучи вже про те, що всі мої друзі обожнюють бабулю і ми всі чудово проводили час в приготуваннях до цієї події", - говорить Крістін.

"Вона питала мене десятки разів:"Навіщо тобі старенька на весільній вечірці? Всі твої подружки нареченої молоді і прекрасні, навіщо тобі я? "", - Розповідає Крістін.

Читайте також: Футболіст "Динамо" Рибалка одружився на українській співачці

Внучка відповіла бабусі, що дуже цінує її і вона може подумати або навіть передумати в день самого весілля. Але зрештою бабуся погодилася стати подружкою нареченої.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Бабуся Бетті, яка прожила в шлюбі з покійним дідусем Крістін більше 50 років, як ніхто інший змогла підтримати внучку в цей важливий для неї день.