Скандальний російський депутат Віталій Мілонов "дострибався". Комісія Державної Думи РФ з етики відчитала парламентарія за її кричуще порушення.

Про це на сторінці у Facebook повідомила представниця ЛГБТ-руху Алекса Тім, яка раніше була чоловіком.

Активістка опублікувала петицію проти Мілонова сайті Change.org, в якій звинуватила депутата у розпалюванні ненависті по відношенню до "певних соціальних груп".

За словами Алекси, вона вже й не сподівалася, що уряд щось зробить, як раптом їй надійшла відповідь від голови комісії з етики.

Він повідомив, що після "всебічного і ґрунтовного" розгляду петиції провину Мілонова визнали і вживуть заходів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, не так давно в ефірі однієї з російських радіостанцій депутат заявив, що "краще лесбіянку з гомосеком убити, ніж невинну дитину".

А потім на іншому радіо Мілонов сказав, що керівників проекту "Діти-404" (група підтримки для ЛГБТ-підлітків) слід "повісити просто на площі".

Що ж, цікаво, які штрафні санкції, крім догани, очікують на Мілонова.

Дивіться інтерв'ю зі скандальним депутатом

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Мілонов заборонить росіянам розпоряджатися своїми геніталіями.