Amazon продає Kindles вже 10 років, але досі функція "водонепроникність" не з'явилась в списку характеристик. Компанія анонсувала нову версію електронної книги, яка має рівень водонепроникності IPX8.

Новий Kindle Oasis зовні нагадує попередню модель лінійки Kindle, однак тепер діагональ екрану збільшилася з 6 до 7 дюймів. Він оснащений алюмінієвої задньою панеллю, відрізняючись візуально від пластикових попередників.

Варто відзначити, що Oasis повністю використовує вбудовану батарею. Крім цього, Amazon заявила, що їй вдалося встановити найбільшу батарею за всю історію лінійки, зберігаючи товщину книги на рівні 3,4 міліметра.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Що стосується екрану, у новинки з'явилися кілька додаткових світлодіодних індикаторів для більш яскравого і рівномірного відображення.

Але найголовніше оновлення - це гідроізоляція, яку протягом багатьох років чекали шанувальники Kindle. Нову "електронку" опустили на глибину два метри під водою на годину, і новинка впоралася з цим випробуванням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Сінгапур позбавить метро від черг.