Крим вже 4 роки анексований Росією, але частина жителів сусідньої країни виступають категорично проти цього.

Блогер з РФ Олександр Твєрской в Facebook поділився своїми зізнаннями про Крим. Росіянин щиро вважає, що півострів згідно із законом належить Україні. Він зазначив, що вже 4 роки пише про це і не приховує свою позицію.

Блогер написав, що не намагається всидіти на двох стільцях і не шукає собі вигоди, а також безпечної позиції. За його словами, немає сенсу докоряти в тому, що прості розмови ніяк не вплинуть на ситуацію.

Твєрской підкреслив, що є людиною думаючою і здатний відрізнити пропаганду від правди.

"Так, від моєї фрази" Крим - це Україна "російські війська з Криму не підуть. Але все-таки чогось, та вона стоїть, коли все навколо тебе думають інакше, коли 140-мільйонне населення поголовно вважають твою позицію злочинної і відразу переводить тебе в розряд ворогів-ізгоїв, коли від тебе відмовляються рідні, коли у тебе зникають друзі ... А з тієї мізерної кількості людей, які все-таки теж стоять на тому, що Крим - це Україна, ще відсотків 90 просто бояться вимовляти це вголос. Боятися проблем на роботі, проблем з органами, втратити статус, гроші, положення навколо, бояться себе - всього бояться ", - підсумував блогер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він додав, що в загальній атмосфері брехні, підлості, ненависті і безсовісною дурниці, говорити про Крим дуже важливо. Це допомагає іншим росіянам зрозуміти, що хтось думає так само.

"Деяким українцям, що не всі ще в Мордор зійшли з розуму, деяким росіянам, що вони не зовсім самотні в своїх думках. Тому, друзі, говорив, говорю і буду говорити, що Крим - це Україна", - заявив Твєрской.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, російський режисер, який зняв пропагандистський фільм про Крим, вибовкав таємниці Кремля про анексію.