Екс-мер Миколаєва Олександр Сенкевич намагатиметься максимально використати власну відставку для розвитку політичної кар'єри. Про це в коментарі журналістам заявив політолог Вадим Карасьов, повідомляє Гордон.

За словами Карасьова, сьогоднішні дії Сенкевича - це єдиний спосіб для нього залишитися в електоральному полі.

"На посту мера він відзначився лише прорахунками в господарській діяльності і відсутністю виразних проектів: за два роки Сенкевич нічого не зробив для міста, не реалізував жодного інфраструктурного проекту. І сьогодні віче, автомайдани та інші акції, ініційовані ним, - ні що інше, як спроба втриматися в політиці і закріпитися хоча б у статусі кандидата в народні депутати по кожному з міських округів. Це для нього - єдиний спосіб політичного самозахисту. Свою відставку він буде максимально використовувати для майбутньої політичної кар'єри", - зазначив Карасьов.

Політолог також додав, що Сенкевич змирився з відставкою.

"Його дії - це спроба втриматися на плаву в політиці. І загравання з Саакашвілі - яскравий тому приклад. Максимально протиставляти себе депутатському корпусу Миколаївської міськради, всіляко заважати роботі депутатів, міськради і критикувати його за кожну дрібницю - цим і буде займатися Сенкевич найближчим часом ", - резюмував Карасьов.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, 5 жовтня депутати Миколаївської міськради 42 голосами відправили у відставку мера міста Олександра Сенкевича. Вони назвали його роботу на посаді голови міста незадовільною.