В одній з гімназій у Саратові учениця сьомого класу відкрила вогонь по дев'ятикласниці та її хлопцю через особисті образи.

За інформацією російських ЗМІ, школяри посварились на перерві. Софія (молодша) почала дряпати обличчя Глафіри. У сутичку втрутились їхні кохані і також почали один одного бити. Софія дістала з рюкзака пневматичний пістолет та п'ять разів вистрелила у бік Глафіри та її хлопця.


Софія та її хлопець Денис

Хлопця госпіталізували з травмами ноги. За іншою версією школярів, куля влучила йому у голову - хлопця успішно прооперували, але він може втратити слух.


Глафіра

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Поліція затримала хлопця Софії та вилучила зброю. У школі повідомляють, що він міг взяти відповідальність на себе, оскільки пістолет належить йому.


Хлопець Глафіри Микола

Точно невідомо, що саме стало причиною стрілянини у школі, але учні розповіли, що Софія вирішила помститись Глафірі через образи на адресу свого хлопця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіянка вирішили кинутись з моста. По дорозі її зґвалтував маніяк.