Популярний портал з дорослими фільмами PornHub поступово перетворюється на простір, де користувачі можуть не лише рукоблудити, а й вирішити свої внутрішні проблеми.

Під одним з роликів юзер з ніком dddasss написав коментар, в якому він не обговорював дівчат та їхні вміння, а поскаржився на депресію.

"Хлопці, не знаю чому, але в мене страшна депресія. У житті все гаразд - любляча родина, хороші друзі. Але я чомусь у цій клятій депресії", - написав чоловік.

Інші користувачі PornHub проявили чуйність та підтримали хлопця. Вони радять йому звернутися до психолога і відверто поговорити про проблеми.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Чувак, ти не один. В мене теж таке було. Сходи до психолога. Це рішення врятувало моє життя", - написав brandJames.

Після цього dddasss додав у друзі співрозмовників. Сам він завантажив на PornHub лише одне відео - на ньому він грає у Minecraft.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на PornHub почали ділитися рецептами смачних страв. Адміністратори порталу в захваті від активності користувачів.