Гейзери - зазвичай явище гарне і чарівне. Але наша історія відбувається в Росії. Там гейзери суворі. З фекалій.

У місті Сєров на ось такий суворий гейзер перетворилася каналізація, забита докраю. Прямо посеред проїжджої частини, яку досить швидко затопило. Водії, які проїжджали повз, не могли не похвалитися фотографіями і відеороликами дивовижного природного явища.




До слова, Сєров менше року тому потрапив під приціл всіх російських ЗМІ з історією про те, як в одному з аварійних будинків з'явилася бурулька-сталагміт з фекалій і сечі. Не забуваємо, що там жили і до цього часу живуть люди, які були змушені самостійно підчищати цю красу, щоб під час танення смердюча чудо-рідина не потрапляла в квартири.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що російські чиновники додумалися подарувати незрячій людині телевізор.