Традиційно, п'ятниця 13-го вважається нещасливим днем, і багато людей намагаються не робити в цей день нічого нового і не ризикувати даремно. Але, як виявилося, у багатьох із зірок українського шоу-бізнесу ця дата навпаки приносить удачу та щастя.

День народження

«Я народилася в п'ятницю 13-го, - розповіла Знай.ua травесті-діва Монро. - Так що для мене цей день навпаки щасливий. А взагалі, я не забобонна, і тому вже забронювала собі місця в раю поруч з Мадонною».

Також 13-го числа народилася і Народна артистка України Катерина Бужинська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Для мене це число тільки зі знаком плюс, - сказала нам вона. - А на повір'я я не звертаю ніякої уваги, тому що вірю в Бога».

Фартове число

Не народилася в цей день, але все ж вважає число 13 для себе щасливим, і телеведуча Світлана Вольнова.

«13 - це моє улюблене число. Мені завжди щастить саме 13-го, - поділилася з нами світська левиця. - У мене дві квартири під номером 13. У різних країнах. Через 13 років трапляються великі зміни у житті. Саме через 13 років я пішла від свого чоловіка і почала новий етап у житті. Для мене 13 - це число чогось нового. Як ніч перед світанком».

За її словами, і ця п'ятниця не стала винятком. Сьогодні з самого ранку вже почалися приємні сюрпризи.

«Я вже з ранку на зйомках програми, де зустрілася з найцікавішими жінками країни: Ольгою Сумською та Наталею Аламенко, - повідомила зірка. - Так що чекаю вечора. Початок був бурхливим і багатообіцяючим».

Чортові витівки

Але не у всіх все так гладко з чортовою дюжиною. Свою історію розповіла нам співачка Карина Плай.

«Ніколи не вірила в подібну чортівню, але одного разу повірила беззастережно, - розповіла вона. - Ми їхали поїздом на концерт. 13-ий вагон, 13-го числа. Сміялися з цього приводу, іронічно жартували ... Але недовго: прямо в поїзді вночі у мого танцюриста стався гострий напад апендициту. Вночі його прямо з поїзда забрала швидка. Вранці, коли ми дісталися до призначеного місця, у мого звукорежисера надувся флюс. Під час репетиції вже на сцені - згорів пульт».

Також вокалістка додала, що під час концерту пішов дощ, сталося замикання, і відмовила апаратура.

«Одного з техніків серйозно вдарило струмом, зіпсувався мікрофон, - з жахом згадувала Карина. - Концертів під дощем у мене було багато, але з такими наслідками - ніколи ...»

Придумали для народу

Єдина, хто абсолютно не вірить у магічне значення цього числа, виявилася співачка Наталя Валевська.

«Вважаю, це вигадкою, щоб впливати на людей, - розповіла вона Знай.ua. - Хоча при цьому я точно знаю, що існують сили добра і зла. І деякі люди користуються послугами магів, щоб кому-небудь зробити порчу».

Сама ж артистка у прикмети вірить по-своєму.

«Коли чорна кішка переходить дорогу, я говорю, що це на щастя, програмую по-своєму, так як доведено, що сила позитивної думки - це міць, - додала Валевська. - На шабаші не ходжу, хіба що зустрічаюся з друзями, ось сьогодні поїду в бутик до Олени Голець».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про прикмети, які слід пам'ятати у цей день.