Перші маштабні дебати відбудуться у Клівленді, що у штаті Огайо.

Про це повідомляє УНІАН

Організатором дебатів виступила компанія Fox News. Вона вирішила провести дебати у два етапи. Всього у теледебатах братимуть участь 17 кандидатів. Їх поділили на дві групи в залежності від їхньою популярності серед виборців згідно з останніми соціологічними опитуваннями.

Читайте також: У США новою смертоносною субмариною управлятимуть джойстиком (відео)

Одним з найпомітніших кандидатів називають Дональда Трампа. За даними опитувань, мільярдер має найбільшу підтримку серед республіканців - 23,2%. У ході своєї кампанії кандидат неодноразово робив різкі заяви щодо нелегальних мігрантів з Мексики.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Теледебати кандидатів на пост президента дуже популярні серед американців. Перша така "схватка" відбулась у 1960 році між Джоном Кеннеді та Річардом Ніксоном і увінчалася перемогою Кеннеді. Тоді перед екранами телевізорів зібралось 66 мільйонів американців.