Януковича викликають на 11:00 до Генпрокуратури. Він має прийти до начальника відділу Юрія Безщасного для проведення слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні.

Відповідна повістка про виклик опублікована в газеті "Урядовий кур'єр".

Зокрема, як зазначається в опубліковані повістці, підозрюваний Янукович "відповідно до вимог ст. ст. 133, 135, 297-5 Кримінально-процесуального кодексу, викликається 11 серпня 2015 року об 11 годині до начальника відділу Генеральної прокуратури України у кабінет № 412 за адресою: місто Київ, вулиця Борисоглібська, 18 для проведення слідчих та процесуальних дій у кримінальному провадженні".

Читайте також: Путін не поважає Януковича - депутат Держдуми

Як повідомлялося раніше, генеральний прокурор Шокін 28 липня заявив про початок процедури заочного засудження Януковича.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, 27 липня Печерський районний суд Києва визнав правомірність доводів та доказів, наданих співробітниками Генеральної прокуратури, і вже почав процедуру заочного засудження.