На порталі CV-Online з'явилась вакансія корабельного кота. Її розмістив капітан скандинавського пароплава "Katharina" Хейккі Халдре. Судно плаває у естонських водах.

Про це пише Корреспондент.

"Кандидат у "морські коти" має бути самостійним, рішучим, енергійним, з хорошим зором і слухом, бути здатним прибирати за собою і добре плавати. Також він має не боятися води, штормового моря і швидкого темпу роботи", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Маленький каліфорнієць підкорює вершини гір (фото)

Капітан згоден брати кандидата на ніч до себе в ліжко, якщо той гарно покаже себе у роботі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В оголошенні написано, що на користь бажаючого працювати на Katharina говоритиме наявність морської освіти та досвіду роботи.

Команда пропонує також безкоштовне розміщення в районі Калама, їжу в необмежених кількостях та можливість спати скільки завгодно.

За словами капітана, вже з'явилися охочі. Попередній працівник іде на пенсію - він став занадто старий для плавання.

Довідка. "Katharina" - типове скандинавське пасажирське судно для прибережного плавання, побудоване в 20-му столітті в Норвегії, на судноверфі Ulstein Mekaniske Verksted.

Воно ходить в основному в Талліннській затоці - вивозить пасажирів покататися в море або до острова Найссаар.