У Донецьку біля готелю, де проживають працівники місії ОБСЄ, зібрався мітинг. У демонстрації беруть участь близько півтисячі людей. Люди вийшли на акцію протесту, щоб висловити невдоволення роботою спеціальної моніторингової місії.

Про це пише Інтерфакс.

Присутні тримають плакати "Ваше мовчання вбиває дітей". Біля дверей центрального офісу моніторингової місії демонстранти залишили іграшки, залиті червоною фарбою. За словами мітингувальників, це символізує кров загиблих дітей Донбасу під час конфлікту. Представники ОБСЄ вийшли до демонстрантів, але утрималися від коментарів.

Читайте також: Терористи ведуть вогонь з житлових кварталів Донецька - ОБСЄ

"Якби ОБСЄ моніторила об'єктивно, то давно на Донбасі вже був би мир. Найбільше вражає, що співробітники організації нічого не говорять людям. Їхні відповіді на наші претензії зводяться до того, що вони складають протоколи", - зазначила одна з учасниць мітингу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, попередній мітинг перед штаб-квартирою ОБСЄ в Донецьку відбувся 23 липня.