США та Росія домовилися про проект резолюції ООН, щодо виявлення осіб, які застосовували хімічну зброю в Сирії та притягнення їх до відповідальності. Про це повідомляє Reuters.

В четвер проект представлять 15 членам Ради безпеки ООН для обговорення та виправлення. А вже в п'ятницю проект резолюції можна буде ставити на голосування.

Зазначимо, що домовленості щодо резолюції США та РФ досягли в середу під час зустрічі в Малайзії Джона Керрі та Сергія Лаврова.

Нагадаємо, РФ, маючи право вето в Раді безпеки ООН, є союзником Сирії та захищає її президента Башара Асада в ООН.

Читайте також: Путін відправляє війська на допомогу терористам на Донбас та в Сирію - бойовик

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомлялося раніше, в Куала-Лумпурі відбулася зустріч міністра закордонних справ Росії та держсекретаря США, які обговорили ситуацію в Україні та питання поглиблення політичного діалогу Росія-АСЕАН в інтересах забезпечення в регіоні безпеки і стабільності.