Через поступки в законі засуджені масово одружуються. У цьому багато хто бачить сенс життя.

Про це пише Сегодня.

"Якщо в минулі роки бажаючих одружитися серед такої категорії ув'язнених були одиниці, то тепер - десятки", - каже речник Держпенітенціарної служби Катерина Денисюк.

"Пояснення цьому просте - у минулому році були внесені зміни в законодавство. Раніше довічно засуджений взагалі не мав права на побачення. Тому не бачив сенсу в одруженні. Зараз же право на побачення з'явилося з дружиною або родичем. Ми приділяємо увагу тому, щоб у в'язнів були соціальні зв'язки, сім'ї", - додала Денисюк.

Читайте також: Це подарунок дружини: Пєсков виправдовується в історії з годинником

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одне з останніх весіль відбулося у Березанській колонії в Київській області.

"У молодят на обличчях були і посмішки, і сльози. Весілля відрізнялося лише тим, що за правилами колонії заборонено алкоголь. Тому обряд пройшов без традиційного шампанського", - розповіла головний спеціаліст Березанського загсу Людмила Матяш.